Pia Pakarinen on töissä Helsingille ja helsinkiläisille.

Kaikki blogit puheenaiheesta Nigel Farage

Nigel Faragesta USA:n suurlähettiläs EU:hun?

Tämmöiseen uutiseen törmäsin Liberty Writers News -sivustolla:

http://www.libertywritersnews.com/2016/11/youre-hired-will-flip-see-job-trump-just-gave-mr-brexit/

Jos tuo pitää paikkaansa, niin popcornit esiin :)

 

Tyrkytettiin hesaria - asenteellisuus tökkii

 

 

 

 

 

 

 

Prisman aulassa oli joukko tyttösiä kauppaamassa Helsingin Sanomia, huutelivat jo kaukaa kutsuvasti. Vaimo tyrkkäsi minut sinnepäin sanoen, että kun nyt vaadin tähän kauppaan tuloa enkä Cittariin, jonka kahvoissa saa 50 sentin kahvilla päivän hesarin luettavakseen, niin haepa tuolta.

Nigel Farage jättää puoluejohtajan tehtävät

Britanian EU-eroa ajaneen UKIP-puolueen puheenjohtaja, euroedustaja Nigel Farage eroaa puolueen puheenjohtajan tehtävästä. Hän kertoi journalisteille Lontoossa, että että on Brexit-päätöksen myötä saavuttanut poliittisen päämääränsä. Nyt hän haluaa "oman elämänsä takaisin".

Nigel Farage ilmoitti yllättäen erostaan 11 päivää Brexit-kansanäänestyksen jälkeen. Farage toimi yhdessä Lontoon ex-pormestari Boris Johnsonin kanssa tärkeänä eroa kannattavan leirin esitaistelijana. Hän pysyy kuitenkin puolueen jäsenenä ja tukee sen poliittisia päämääriä.

Brisbanesta uusi München?

YK:ssa pelätään, että Ukrainassa syntyy täysi sota. Tuskinpa kuitenkaan ennen kuin G20-kokous 15-16.11 Australiassa saadaan päätökseen. Putin tuskin antaa joukoilleen, tunnuksin varustetuille tai ilman tunnuksia oleville, ennen Brisbanen kokouksen päättymistä. Minä pistäisin toiveeni tilanteen rauhoittumisen suhteen tuohon Brisbanen kokoukseen ja sen kulisseissa käytäviin keskusteluihin.

Tunnustan, olen 3E-evankelista … kuten Cameronkin, Farage jne. ...

Brexit”, eli ” British exit”, saatta todellakin toteutua Britanniassa. (Meillä vastaavasti kysessä on ”3E”, eli ”Exit EU Euro”). Tämän aamuisessa Bloomberg-kanavan TV-lähetyksessä jopa Saksan lk. Merkel ilmaisi syvän huolestumisensa Briannian tilanteesta ja selvistä aikeista erota EU:sta.

Nigel Faragelle takaisku

Latvialainen europarlamentaarikko Iveta Gigule on ilmoittanut jatkossa edustavansa riippumattomia euroedustujia. Aikaisemmin hän oli mukana Eurooppakriittisessä EFDD ryhmässä, joka oli brittien Ukipin Nigel Faragen johtama.

Euroopan parlamentissa ryhmän voivat perustaa ainoastaan ryhmät johon kuuluu vähintään 25 edustajaa seitsemästä eri maasta. Kun ryhmän ainoa latvialainen Iveta Gigule ilmoitti jatkossa kuuluvansa riippumattomaan ryhmään, EFDD menettää ryhmästatutuksensa, koska seitsemän maan ehto ei enää täyty.

Suuri takaisku EFDD:lle ja Nigel Faragelle.

EU on diktatuuri: sääntöjä rikotaan, valtioita uhkaillaan. Farage oikeassa

Engl. EU-parlamentikko Nigel Farage (UKIP) on puhunut useastikin suunsa puhtaaksi EU-parlamentissa eikä häntä vaienna mikään eikä kukaan.  ... Katsotaan kestättekö te kuulla totuutta? Linkittämässäni videoklipissä (suomennettu) Nigel Farage ravistelee EU:n johtoa ja antaa tulla täydelltä tuutilta totuuksia jo vuonna 2010. Tämä videoklippi on nyt  jopa enemmän aktuelli kuin silloin, sillä Faragen varoituksista huolimatta EU toimi kuin on toiminut, ja lopputulos on nähtävissä kaikkialla EU- ja euro maissa ja myös meillä Suomessa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä