Pia Pakarinen on töissä Helsingille ja helsinkiläisille.

Helsingin kuntapolitiikan viikko 42/2018

  • Kuluneella viikolla vietettiin mm. oppilaskuntapäiviä, joiden aikana harjoiteltiin osallistuvaa budjetointia korttipelin avulla.
    Kuluneella viikolla vietettiin mm. oppilaskuntapäiviä, joiden aikana harjoiteltiin osallistuvaa budjetointia korttipelin avulla.

Kuluneen viikon kohokohta oli pormestarin talousarvioehdotuksen esittely. Tuleva viikko on rauhallisempi. Kaupunginhallitus ja kaupunginvaltuusto sekä useimmat lautakunnat pitävät väliviikkoa. Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta myöntää harrastus/liikkuminen -avustuksia ja antaa lausunnon Malminkartanon nuorisotalon uudisrakennuksen hankesuunnitelmasta.

 

Tiistai 16.10.

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta

 

Keskiviikko 17.10.

Työterveysliikelaitoksen johtokunta

 

Torstai 18.10.

Kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaosto

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan nuorisojaosto

Sosiaali- ja terveyslautakunnan sosiaali- ja terveysjaosto

Palvelukeskusliikelaitoksen johtokunta

 

 

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta myöntää harrastus/liikkuminen -avustuksia 830 000 euron edestä. Isoin summa 586 000 euroa myönnetään Luonto-liiton Uudenmaan piiri ry:lle, jonka on määrä toteuttaa 3 vuoden aikana luontosovellus kännykkään.

 

Lautakunta antaa myös lausunnon Malminkartanon nuorisotalon uudisrakennuksen hankesuunnitelmasta. Malminkartanon nuorisotalo on toiminut aiemmin osoitteessa Piianpolku 3 sijainneessa rakennuksessa, joka on suljettu 2016 kosteusvaurioiden vuoksi ja päätetty purkaa rakennuksen heikon kunnon vuoksi.

 

Erinomaista syyslomaa oppilaille ja opettajille!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset